<3



finaste som finns (:

strömmen av julkänslor

En skön dag, inget MÅSTE plugga utan bara lite glosmaskinen, som är lite små roligt :$

Så nu ska Pauline dricka julte och kolla på sex and the city, gillas! <3

Sen sova, Godnaaaaaaaaattttt gullisar! (:




Saknar min Emil.



mysigt :$

Var nyss nere vid sjön, men oj så kallt det var om händerna! Inte så värst mysigt att trycka ner dom i vattnet och sedan ta på sig ett par dyngsura vantar! Och det var tyvärr massa blask på ytan så fick inte med så värst mycket vatten!, haha, smart Pauline! (;

Mamma och Hamlet (hunden) hängde också med ner till sjön, och självklart så skulle han försöka stå på isen? Och han måste ju väga minst 50 kilo iaf och isen är juh inte så tjock så han åkte igenom såklart!
Och mamma och jag skrek och visste inte vad vi skulle göra :o Fy vad läskigt! Men det var inte redigt så farligt som vi trodde. Hamlet hoppade såklart upp av sig självt (a hihi!

Måste också säga att jag längtar VÄLDIGT mycket till julafton (a för gud vad mysigt det var ute. Att pulsa i en halvmeters snö, det ger faktiskt julkänslor! :$




eeehm?



Har alltid tyckt att sköldpaddor är så himlans söta och skulle inte ha något emot att ha en egen,
Men tror jag har ångrat mig?

- ser något ihoptryckt ut och en aning missbildade, hahah!

(kunde inte låta bli at ta kort på dom)





härliga måndag?

heluuu (:

Ganska soft i skolan idag, (: Hängde sedan med älskling hem och myste!
Så nu sitter jag hemma och har jätte tråkigt och ångest... Och blir besviken på mig själv för att jag är så lat och inte orkar plugga till provet som jag ska ha på onsdag, usch på det! Men aja, nu pratar jag inte mer om det...

Nu ska iaf jag dricka en kopp kaffe och sedan släpa mig ned till sjön och hämta vatten som jag MÅSTE ha med mig till skolan, annars blir inte Läraren glad på mig! Skulle liksom inte vara första gången som jag glömde isf :$ eeehm.

Rihanna - Man down

lite bilder från i lördags!

jag och finaste <3jag och Cornelia (:

galen helg!

Heeeeej! (:
Föråt att jag inte skrivit så mkt, men har faktiskt haft fullt upp (a
Igår var det gymnasiefest, men tycker inte man kan kalla det de? :p Alla kommer juh liksom in, så det är väl en fest för hela allmänheten kan man väl säga... Tillbringade för det mesta av lördagskvällen hemma hos Hanna, Superkul var det! :D Och nyktert var det juh då inte (;, sen bar det iväg in till stan, till den så kallade "gymnasiefesten" och där var det väl inte lika kul. Det var iaf svin kallt och jag var väl inte i mitt bästa skick! :o haha! Men sen så åkte jag och älsklingen hem till Gullringen och sov där :)
Så vaknade av att en katt skuttade fram och tillbaka på täcket, sött! Men nu har jag kommit hem och ligger i min sköna säng och funderar på om jag ska kolla på några "sex and the city" avsnitt! - Ja tack!

- Har aldrig mått bättre, du gör mig så lycklig!

Godnattttt sötungar!

- För nu är det fredagsmys!

Heeeej  alla  sötnosar! :D
Oj vilken stressig dag, inte helt lätt att få allt att gå ihop på fredagar! Men som tur så hjälpte min älskling till med alla dessa omständigheter. Så nu är vi hemma hos mig, helt utmattade.
Fick ju dels mina pengar idag så det blev att köpa en julklapp till min pojkvän, otroligt nöjd med köpet! Så hoppas han kommer gilla det! :)
Ikväll ska jag och älsklingen kanske baka muffins, eller så ska vi göra dipp. Och mysa framför tvn <3 :)
- finns ingen bättre fredagskväll!

Pusss!


en början i alla fall.

Heej Gullisar!
Kunde tyvärr inte göra något inlägg igår, för någon stängde visst av internet :o Så tänkte att jag får skriva idag ist (;,

Igår var en väldigt bra dag! Den gick otroligt snabbt i skolan och efter skolan bar det iväg till Hanna :) Vi bakade massa godsaker! först en chokladbakelse och efter det så bakade vi någon glass med maräng :$ Men bara för att det blev massa saker över från den andra. Så vi är faktiskt inte så tjocka! (; En jätte mysig kväll iaf! :) <3
Och jaa, idag har väl varit en lite udda dag, med blandade känslor, men mest fylld av skratt! En del är bara för mkt :o haha!
Ne nu måste jag ta tag i mitt pluggande!
pusss!

Onsdag.

Hej babes! Här har ni det ni alla har väntat på HELA era liv, (även fast ni kanske inte vet det själva ens) MIN BLOGG! Egentligen har jag inte tid alls att blogga just nu, sitter i skolan och skriver referat. Kanske slänger in ett bättre inlägg när jag kommer hem. Mer om mig och så, men aja, ha det bäst!
Puss!

RSS 2.0